• Lorem ipsum

Het voordeel van boob tape is dat het voor alle vormen en maten bruikbaar is! Je kunt de boob tape zelf knippen zodat je de ideale lengte hebt voor jouw borsten. Daarnaast kun je in onze shop verschillende kleuren en breedtes tape kopen, hierdoor hebben we voor iedereen een goede match!

Er zijn veel verschillende manieren om je borsten te tapen. Trek dus eerst je favoriete outfit aan en bepaal welke manier het beste bij de outfit past!

Een aantal plakmanieren die wij aanraden:

 1. De X-factor
  Deze manier is perfect voor onder een strapless jurk of een jurk met spaghettibandjes die ook een diepe hals heeft. Je borsten krijgen een push-up effect zonder dat je bh-bandjes in de weg zitten.


 2. Schoudertas
  Als je een jurkje of top hebt met een diepe V-hals is deze manier van tapen perfect! Je borsten worden naar binnen gedrukt waardoor je een mooi decolleté creëert. Doordat je de tape aan je schouders bevestigd geeft deze manier veel support.


 3. Simple strapless
  Dit is de meest simpele manier om de boob tape te gebruiken en toch super effectief. Deze is perfect voor tops of jurkjes die strapless zijn of een open rug hebben!


 4. Side boobs
  Staan jouw borsten van nature een beetje naar buiten en wil je een diep decolleté hebben in een jurkje? Geen probleem! Dan is deze manier van tapen perfect voor jou! Je duwt je borsten naar binnen waardoor je borsten net een duwtje in de andere richting krijgen.

 

Hoe gebruik je de boob tape?

 1. Schoon- en droogmaken
  Zorg ervoor dat je huid schoon en droog is zodat de tape goed blijft plakken. Daarnaast is het belangrijk dat er geen olie of creme op de borsten is gebruikt.


 2. Plak de nipple covers
  Het is belangrijk dat je onder de boob tape onze nipple covers op je tepels plakt. De tepels zijn namelijk erg gevoelig en het kan pijnlijk zijn om de boob tape van de tepels te verwijderen.


 3. Meet de boob tape
  Meet hoeveel boob tape je nodig hebt en knip dit stuk af.


 4. Lift je borsten
  Plak de tape onder je borst en trek de tape omhoog zodat de borsten goed gelift worden.


 5. Plak de tape
  Bevestig de tape op de manier die je hebt uitgekozen. Zorg ervoor dat je de boob tape goed aanduwt zodat deze zo lang mogelijk blijft zitten.


 6. Trek je outfit aan
  Je bent nu helemaal klaar om je outfit aan te trekken en er de hele dag/avond comfortabel en sexy bij te lopen!

 

De boob tape verwijderen:

Verwijder de boob tape nooit zonder de lijm eerst wat zachter te maken, anders is er een kans dat je de huid beschadigd! Je kunt de tape makkelijk verwijderen door te weken onder de douche of met olie. Zorg ervoor dat je de tape minstens 15 minuten laat weken voordat je deze van je huid af trekt. Je merkt vanzelf dat de lijm aan het oplossen is en dat de tape losser gaat zitten, zodra dit gebeurd kun je hem makkelijk verwijderen.